PODOTHERAPIE DAAN & INGE

In 2004 is onder de naam ‘Podotherapeutisch centrum Nieuwegein’ gestart met de podotherapiepraktijk . In 2006 is de naam veranderd in PodoXpert Nieuwegein, als onderdeel van de overkoepelende organisatie PodoXpert. De visie van het bedrijf luidt vanaf de start:

“het bieden van kwalitatief de best mogelijke zorg, door inzet van de meest getalenteerde zorgverleners, in een fysiek en sociaal optimale werkomgeving, met persoonlijke en flexibele ondersteuning vanuit een strakke organisatie!”

Door de jaren heen hebben verschillende podotherapeuten zich ingezet om iedereen zo goed mogelijk te helpen. In juli 2012 zijn wij, Daan & Inge, hier gaan werken en hebben we dit tot en met 2014 in loondienst gedaan. Vanaf 2015 zijn we voor onszelf verder gegaan, wel nog onder de naam PodoXpert en met een zogenaamde powered by-constructie. Hierbij was het grote voordeel dat verschillende diensten nog uit handen werden genomen, zoals het afhandelen van de telefoontjes, het regelen van organisatorische diensten en de inkoop van goederen. Sinds begin 2018 zijn we officieel overgegaan onder de naam Podotherapie Daan & Inge. Nog steeds met dezelfde visie, met een exta nadruk op de toegankelijkheid en gemoedelijkheid die voor ons als behandelaars erg hoog in het vaandel staan.

 

Daan Hoex

Podotherapeut

“Hoi, ik ben Daan. Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de opleiding podotherapie in Eindhoven.  Een vak waarin het zorgen voor mensen met een lichamelijke klacht en het uitvoeren van de juiste therapie perfect gecombineerd worden en waarbij het denkwerk gecombineerd wordt met het werken met de handen. Ik heb toen tot en met juni 2012 in Oss gewerkt bij de firma Buchrnhornen. Een orthopedisch schoenmakerij waar ik als podotherapeut aan het werk ging. Hierbij heb ik niet alleen veel ervaring opgedaan als podotherapeut, maar ook erg veel geleerd door het samenwerken met de orthopedisch schoenmakers. Vanaf juli 2012 werk ik samen met Inge, tevens mijn partner, in Nieuwegein. Wat ik als podotherapeut nastreef is het zo goed mogelijk oplossen van de meest uiteenlopende klachten, bij kinderen van heel jonge leeftijd tot en met de oudsten in onze samenleving. Ik zie mezelf als allround-podotherapeut waarbij het continue bijleren op het gebeid van sportblessures tot aan de nieuwste behandelmethodes bij mensen met diabetes hoge prioriteit geniet. Ik hoop u te ontmoeten in onze praktijk.” 

Inge Boeijen

Podotherapeut

“Hoi, ik ben Inge. Door een opendag op de fontys hogeschool kwam ik in aanraking met podotherapie. De leer over het bewegingsapparaat en aanmeten en vervaardigen van een product  spraken mij aan, uiteindelijk bleek het allemaal nog leuker te zijn dan dat ik me had voorgesteld. Ik heb de opleiding in 2007 afgerond en ben daarna meteen aan de slag gegaan in een podotherapiepraktijk in Duiven. Dit was een prakijk met meerdere collega’s, waaronder pedicures, productiemedewerkers en secretaresses. Ik heb in de vijf jaar daar erg veel geleerd op theoretisch maar nog meer op praktisch vlak. Ik denk dat ik dit ook het mooie van mijn vak vind, de theorie is mooi maar uiteindelijk moet het voor mijn cliënten juist in de praktijk ook werken wat ik bedacht heb. Ik vind het leuk en soms zelfs een uitdaging om daar samen met de cliënt uit te komen. Wellicht treffen we elkaar in onze praktijk!”

What our clients Say

Erg prettige manier van werken, geen klachten meer en fijne zooltjes, top!!!

Roel Peters

Utrecht

Had last van mijn onderrug door het vele staan op mijn werk en zodoende zooltjes laten maken bij Daan en Inge, Heel fijn en snel geregeld

Bart

Nijmegen