ANAMNESE

Als u voor het eerst bij de podotherapeut komt begint het onderzoek met een gesprek waarin u uw (pijn)klachten kunt toelichten. Zo ontstaat een eerste indruk van uw problemen.

 

ONDERZOEK

Na de anamnese volgt er een onderzoek om in kaart te brengen waardoor uw klachten zijn ontstaan en hoe de podotherapeut u kan helpen om dit op te lossen. Dit onderzoek verschilt per persoon en ligt aan de aard van uw pijnklacht.  De podotherapeut test de beweeglijkheid van uw gewrichten en lokaliseert de pijnlocatie. Tevens kijkt de podotherapeut naar de stand en houding van uw lichaam en zullen aanvullende tests gedaan worden indien dit nodig is. In de meeste gevallen zal door middel van een scan een loopanalyse gedaan worden en zal er een 3d-scan van uw voeten gemaakt worden.

 

BEOORDELING VAN UW SCHOENEN

 

 

ADVIEZEN

 

 

 

KEUZE THERAPIE(ËN)

 

NACONTROLE

Afhankelijk van de gekozen therapie zal na een periode van 6-8 weken een nacontrole worden ingepland om te zien of de klachten voldoende zijn verholpen. Mocht het nodig zijn zullen er aanpassingen worden uitgevoerd. Dit kan terwijl u wacht, u hoeft daarom uw hulpmiddelen niet onnodig lang te missen.

Side Bar